1ste prov. beginnelingen KBDB Limburg 2007.

Op een steenworp van de Chassee D’Amour in de St Barbrastraat, staat een hedendaagse nieuwbouw, een vrijstaande woning met een tuintje. Wat ons duivenmelkers het meest interesseert is niet de beplanting in de tuin maar wel de inplanting van het duivenhok.
Jo mag zich gelukkig wanen met een vrouwtje als Sonja. Deze verkoopster heeft natuurlijk haar man laten begaan in de keuze van een gezonde en gezinsvriendelijke hobby als duivensport. Buiten haar goedkeuring voor het optrekken van een gemetseld tuinhok heeft ze hem ook nog een dochtertje Amber geschonken. Jo heeft dus alles om een gelukkige jonge vader te zijn die duidelijk een onderscheid wil maken en prioriteit verlenen aan “ Het Gezin”.
Jo is nu eenendertig en kon nog net in 2007 als beginneling geklasseerd worden volgens de regelgeving van de bond. Zo heeft hij ook andere zaken net op tijd geregeld. De woning werd gebouwd in 2003 – 04 en dat kwam goed uit, zo kon hij de bruid over de drempel dragen van hun eigen woning. De winter die volgde werd het hok gemetseld door een autodidacte metser. In het voorjaar 2005 was er voldoende klaar om de jongen die pa gekweekt had te spenen op het nieuwe hok
.
Freson Jo
St Barbarastraat 45
3870 Heers
011/780719
portaal
webmaster